Verden bedste stol laver du selv

By:

Oki, du laver den måske ikke helt selv. Men det kan være en udfordring at finde stolen som passer lige præcis til dig. Den stol der passer perfekt til din bagende uden at klage sig.

Hos Overgaard og Dyrman har de designet en rigtig lække stol som de fleste vil føle sig hjemme i. Det er en Wire Lounge Chair der er en del af en serie møbler hvor de kun bruger robuste og slidstærke naturmaterialer.

En hyldest til sadelmageren

Sadelmageren er en undervurderet håndværker som mest får lov til at lave bilsæder. Måske endda et uddøende fag. Men med nyere design kan sadelmagerfaget nemt få en renæssance.

Den lækre stol fra Overgaard og Dyrman er lavet i stål og læder. De har formået at lave en lækker fusion af to gode gamle håndværkerfag. Dette er en hyldest til sadelmageren.

Sådan designer du din egen stol

I stedet for at køre land og rige rundt for at finde den helt rigtige stol, så kan du faktisk designe den selv. Du ved bedre end nogen hvad du leder efter. Måske har du allerede fundet et par gode stole, men de mangler altid lige et par detaljer.

Det du skal gøre er at tage fat i en dygtig møbelsnedker og forklare ham hvad du har brug for i en stol. Derefter skal du meget detaljeret beskrive hvordan du forestiller dig at den ser ud.

Samarbejde og en investering

I samarbejde med snedkeren udvikler i præcis den stol du har brug for. Det er ikke en billig løsning, men til gengæld får du en helt unik stol, som er lavet særligt til dig. Gode møbler der holder for livet er en investering. Du får aldrig brug for at købe møbler igen og det er rigtig godt for miljøet.

Posted in: Designmøbler