Camping med markise gør livet lidt lettere

By:

Du køber en campingvogn for at slappe af. Det skal være nemt og bekvemt. Vognen skal ikke give mere arbejde og helt ikke mere primitivt end nødvendigt. Selvfølgelig er naturen dejlig, men det er civilisationens bekvemmeligheder også. Hvorfor ikke kombinere dem begge? Der findes luksuscampingvogne og så er der dem hvor der kun lige præcis er plads til at sove. Det mest almindelige er nok vogne der ligger lidt midt imellem.

Et mekka af udstyr

Før du køber dig fattig i udstyr til campingvognen bør du nok overveje hvilken type campist du er. Der er mennesker der kan lide friheden ved at kunne trække sit hjem rundt omkring og opleve forskellige steder. De kan lide lidt mere luksus end de der bare vil have naturoplevelser og kun har brug for et sted at sove. Selvom du har lidt bekvemmeligheder, så har du også friheden til at tænde et bål og nyde naturen.

æt en markise på vognen

De fleste forbinder nok camping med en lang køretur og et ophold på en campingplads. Måske vil familien besøge flere steder i ferien. De har brug for et mobilt hjem med den samme luksus som derhjemme. Familien vil nyde at køre sydpå, holde ind til siden og søge skygge under markisen. Hvis det regner knapper du bare en side på markisen så alle kan sidde og hygge i ly for vejret.

Nemt at montere en markise

Med Thule Omnistor kan du montere en markise på hvad som helst. Du kan få beslag og adapter der passer til alle campingvogne. Du kan endda montere markisen på bilens tagbagagebærer. Det gør markisen fleksibel og nem at have med på ferien. Gevinsten ved en markise er stor når du vil i skygge hurtigt. Du kan købe beslag og adapter hos Alt Til Camping.