Hvorfor går leggings til babyer så hurtigt i stykker?

By:

Først og fremmest må vi forstå hvad leggings egentlig er for en størrelse. Leggings er et stykke stof der sidder tæt om benene. Det er ikke strømpebukser, men kan sagtens erstatte strømpebukser. Leggings er lavet af et tykkere materiale så de kan bæres som et selvstændigt stykke tøj. På grund af dets natur er det oftest små børn eller kvinder der bruger leggings. Det stiller især store krav til kvaliteten når der er tale om leggings til børn.

Hårdt slid

Hos FUB kan du købe slidstærke leggings der er lavet i 100 % merinould. Det er særligt vigtigt til små børn at leggings kan modstå hårdt brug. Børn kravler meget. Og selvom de sagtens kan gå, så tilbringer de en stor del af dagen på knæene. De leger meget og det slider på tøjet. De mest udsatte steder er numse, albuer og knæ.

Dårlig kvalitet

Der er forskellige måder at undgå slid på knæene. Du kan sætte forstærkning på eller du kan vælge god kvalitet fra starten. Når du køber leggings lavet af uld, så får du et naturligt slidstærkt materiale. Uld kan holde til mere end bomuld. Det betyder at du ikke behøver at have et lager af ekstra leggings liggende. Det sparer både plads og bekymringer.

Lad være med at spare

Det er besværligt at skulle købe tøj hele tiden. Børn bruger meget tøj fordi de vokser hurtigt og slider tøjet hårdt. Du vil naturligvis gerne spare på udgifterne når du skal købe så meget tøj. Men det betaler sig at købe tøj der kan holde længere. Derfor er det en god investering at bruge lidt ekstra på leggings af uld.