JBS boxershorts

By:

Man skal ikke undervurdere værdien af et par lækre kvalitetsunderbukser, men det kan være overraskende svært at finde. JBS tilbyder boxershorts i et klassisk og tidsløst design, når det er bedst, men går hverken på kompromis med kvalitet eller komfort. Desuden kommer deres boxershorts i et væld af forskellige farver og modeller, så der, uanset hvad du måtte foretrække, er underbukser til netop dig.

Blødt og langtidsholdbart undertøj
JGB har længe været et førende undertøjsmærke på det internationale marked, og det er med god grund. Udvalget spænder bredt: Fra boxershorts, badeshorts og tights til undertrøjer og t-shirts. Hele udvalget er designet med de små detaljer for øje og ikke mindst fremstillet i de absolut bedste og blødeste materialer. JGB har nemlig den tilgang, at ingen beklædningsdel er bedre end dens materialer, og derfor kan du være sikker på, du får undertøj, som kan klare mange års brug og vaske. Med det bløde bomuld og lækre microfiber-stof undgår du desuden også boxershorts, der skarver og kradser de forkerte steder.

Skandinavisk mode og livsstil
JBS blev stiftet tilbage i 1939, og med de efterhånden mange års brancheerfaring har de formået at knække koden på det perfekte herre undertøj. Brandet har gennem tiden lavet samarbejde med Christino Rolando, hvor den talentfulde fodboldspiller har designet og fremstillet en række underbukser til serien CR7. Når det ikke er Christiano Ronaldo, der står for designet, finder JBS inspiration i den skandinaviske mode og livsstil, hvorfor det generelt bærer præg af klassiske, moderne og tidsløse tendenser. På trods af komfort, design og kvalitet som få, bliver de forskellige styles fra JBS solgt til overkommelige priser. Ønsker du et mere bæredygtigt valg, så har JBS ligeledes et sortiment i materialet bambus, som er ekstra langtidsholdbart samt lugt- og svedfri.