Skab overblik med smukke krydderiglas

By:

Ofte står ens krydderier hulter til bulter i ens skab. Det er ofte en af de ting, man ikke går op i at få organiseret, men gør dig selv den kæmpe tjeneste at organisere dine krydderier. Et overskueligt og lækkert køkken er et gennemført køkken, og med krydderiglas kan du få mere overblik i hverdagen.

En æstetisk løsning

Krydderier bør ikke gemmes væk i små pap eller glascontainere, som man køber dem i supermarkederne. Krydderier er smukke og farverige og kan bruges som pynt i sig selv i køkkenet. Med de flotte krydderiglas fra Tinuke kan du vælge at stille dine krydderier på hylden, så man kan se de flotte farver, eller du kan lægge dem i skuffen, hvor du hurtigt kan få overblik over, hvad er hvad. De små glas fra Tinuke er ca. 8 cm høje, kan indeholde 0,2l og har en fin korkprop på toppen. De fine små glas er en nostalgisk og romantisk tilføjelse til dit køkken. Hvis det er svært at kende forskel på paprika og stødt chili, så kan du med fordel bruge labels eller en glastusch til at skrive på dine krydderiglas.

Alt til organisering

Hos Simply Organized forhandler vi meget mere end de fine krydderiglas. Vi har alt, hvad du har brug for til at blive organiseret i køkkenet. Vi har blandt andet transparente kasser, du kan lægge dit pålæg i, vi har transparente dåseholdere, der giver dig overblik over, hvad du har i skabene og meget mere. Et organiseret køkken giver dig mere tid og luft i hverdagen. Invester i organiseringsmaterialer, så du kan få mere tid til det, du allermest har lyst til i hverdagen. Gå på opdagelse i vores store sortiment hos Simply Organized allerede i dag.