Træt af kedelige hvide vægge? Prøv en spirende plantevæg

By:

Når man bruger mange af sine timer på et kontor eller i en butik, kan hverdagen hurtigt føles lidt grå, eller som om den er gået lidt i stå. Det er vigtigt at føle sig inspireret på sin arbejdsplads. Og en måde at slå det grå ud af sin hverdag og samtidigt få endnu mere liv ind i den er med grønne og frodige plantevægge. På den måde får du pludseligt en masse farve ind i din hverdag, og en plantevæg kan nemt tilpasses både størrelse og behov.

Afstressende og rolig hverdag

Med levende grønne vægge kan du hurtig få skabt et roligt og sundt indeklima med enten planter eller mos og få mere natur ind i din hverdag. På Decoplant.dk kan du både finde inspiration og få sparring, så du kan finde præcis den grønne væg, som passer bedst til dit firma, din institution eller butik. En plantevæg skaber en skøn atmosfære, da et levende plantemiljø er luftrensende og sænker CO2-indholdet i luften. Dig og dine kolleger vil hurtigt opleve en højere koncentrationsevne samt en øget produktivitet og arbejdsglæde takket været den spirende plantevæg. På den måde sænkes stressniveauet og sygedagene også. Derudover virker den grønne væg støjdæmpende.

Skil jer ud

Med en levende og frisk grøn plantevæg kan din virksomhed eller butik skille sig ud fra mængden, og kunderne vil gå derfra med ny inspiration. Der findes en masse unikke løsninger, så plantevæggen kan blive præcis, som du vil have den og give netop den wauw-effekt, du kunne tænke dig. Samtidigt kan væggen også gøres flytbar, så du kan rykke rundt på den alt efter behov og lyst.

Hvis du føler dig inspireret og kunne tænke dig at vide mere, så kan du ringe på 87546800.