Guide: Sådan bygger du en perfekt have

By:

Vi vælger ofte at købe hus frem for lejlighed, fordi vi vil have en have at boltre os i. Der ligger et kæmpe arbejde i haven, men det arbejde kan pludselig også blive det hele værd, hvis det man formår at sætte sammen bare spiller, akkurat som man havde forestillet sig. Vi giver dig her gode råd til, hvordan din have kommer i topform, så du har lyst til at invitere gæster over hver dag.

Fliser og stier giver rene linjer

Den perfekte have har både en terrasse og stisystemer, der på behørig vis guider de besøgende naturligt rundt. Her skal du bruge belægningssten, og de kommer i et stort udvalg af farver og modeller. Du kan helt sikkert finde en løsning, der matcher din have og de drømme, som du har.

Anlæg bede

Med bede får du ligesom med fliserne utroligt rene linjer i din have – hvis altså det er velholdt. Hvis du ikke har tiden til at passe og pleje din have, skal du ikke anlægge et bed, fordi det tager tid til at holde i god stand. Det er særligt krævende om sommeren, hvor blomsterne spirer. Men har man til gengæld tiden, er det det perfekte tiltag til den perfekte have.

Leg med niveauer i din have

Noget, der kan gøre din have unik, men som måske også synes som en stor omvæltning, er en have med flere niveauer i. Leg med bakker og mere hårde afsatser, brug nogle forskellige materialer til at markere disse afsatser og mærk, hvordan gæsterne imponeres over det vilde arbejde.

Posted in: Hus & Have