Få nemt mere økologi ind i din hverdag med firmafrugt

By:

Mangler der mere økologi i hverdagen? Med økologisk firmafrugt får du på en nem og lækker måde frisket dagen op og holdt dig sund. Uden at du næsten skal løfte en finger. Frugten bliver leveret helt ind i køkkenet eller pausestuen i virksomheden eller butikken, og på den måde får du ingen praktiske kvaler. Med frisk og økologisk frugt i firmaet sørger du for, at dine kolleger får ny energi til hjernen og et sundt alternativ til at holde motivationen kørende ud på eftermiddagen.

Gør en forskel for miljøet og din sundhed

Økologi får en større og større plads på hylderne båder derhjemme men også i supermarkederne. Det bliver mere og mere populært, derfor er det netop det naturlige valg også at få det leveret ud til dit firma. Når du træffer det økologiske valg, siger du samtidigt ja tak til en grønnere og mere miljørigtig produktion. Det betyder meget mindre kunstgødning og færre pesticider i produktionen.

Den økologiske frugtkurv er pakket i Danmark af dansk personale med speciale i at håndtere økologisk frugt. De økologiske frugtkasser og kurve leveres i præcis den størrelse, som I vil have og i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser, så vi sammen kan passe bedre på miljøet.

Frisk frugt – og i sæson

Frugt skal være frisk, så du slipper for den maste pære i bunden af tasken. Det er du garanteret med firmafrugt, som sørger for frisk frugt, der er i sæson. Når frugten er i sæson, sikres du både en ordentlig kvalitet, og at den netop føles helt nyplukket. På firma-frugt.dk finder du en masse dansk økologi og muligheder for en ordning, der passer netop dig og dit firma.

Du kan se alle mulighederne på hjemmesiden og ringe på 51501195 for en snak om det økologiske valg.

Posted in: Sundhed