Specielle vinduer kan også få gardiner

By:

Du har været heldig. Du har fundet drømmehuset. Enten er det din hjemmebolig eller også er den et nyt domicil til din lille virksomhed. Det er en arkitektonisk perle med mange lækre og charmerende detaljer.

Lige bortset fra vinduerne. For hvor finder du gardiner til buede vinduer? Selvfølgelig er vinduerne smukke, men når solen står lavt og skinner direkte i øjnene, så er de pludselig mere irriterende end smukke.

Alternativ til at dække vinduet af

Det er ikke nødvendigt at nedlægge vinduet. Nogle ville finde på at skærme det buede vinduesparti af. Andre accepterer buen og hænger et gardin op der dækker et stykke af væggen også. Men det er næsten respektløst over for sådan et flot vindue.

I stedet kan du kontakte Gardinmontøren. Her kan du nemlig finder løsninger der både dækker, giver et godt lys og repekterer arkitekturen.

Bæredygtige gardiner

Gardiner er mere end bare et stykke stof du smider op foran vinduet. Med lidt omtanke kan du finde et gardin til alle typer vinduer. Og du kan endda udnytte den teknologiske udvikling til at optimere dit energiforbrug.

Du kan for eksempel sætte gardiner op som reflekterer solens stråler, men alligevel lader lyset slippe ind. På den måde udnytter du bedre lyset.

Lad gardinerne spare på strømmen

Ved at sætte reflekterende gardiner i tagvinduerne kan du holde varmen ude om sommeren og derved spare strøm på aircondition. Du får stadig masser af lys ind.

Om vinteren kan du lade varmen slippe ind og bruge gardiner der kan forskydes. Det betyder at du kan montere gardiner du kan skyde op og ned i vinduesrammen alt efter hvor solens stråler generer. På den måde mørkelægger du ikke hele lokalet.

Især i vinterhalvåret er det rart at få så meget lys ind som mulig – uden at generer.