Unikke smykker fra Sorelle jewellery

By:

Med passion for ægte smykkehåndværk har designerne bag Sorelle JewelleryS formået at skabe feminine smykker, der bærer præg af en stærk inspiration fra den skandinaviske smykketradition. Her er simple ferskvandsperler og sten en vigtig del af udtrykket. Takket være det stilrene smykkedesign har mærket formået at udvikle smykker, der klæder enhver kvinde. Alle smykkedesigns er udviklet med øje for, hvad der klæder den skandinaviske stil med et strejf af eksotisk elegance fra sydens sol. Især er det mærkets smukke armbånd, der både inkorporerer farverige og enkle perler, der har vundet stor popularitet. Mærket benytter sig ofte af halvædelsten i eksklusive kvaliteter.

Farverige armbånd

Gennem de seneste år er det specielt en særlig type armbånd, der er blevet populær på den internationale og danske smykkescene – og de byder på masser af farver. Med multifarvede halvædelsten i armbånd, halskæder og øreringe har man nemlig for alvor mulighed for skabe et stilbevidst og livligt udtryk. De fantasifulde farvesammensætninger kan pifte ethvert outfit og inkluderer ofte mange forskellige farver i designet. Sorelle Jewellery er ingen undtagelse, når det kommer til danske smykkebrands, der tilbyder disse farverige smykkevarianter. Nogle af mærkets mest populære styles inkluderer netop disse unikke farvesammensætninger med forskellige halvædelsten i unikke farver og nuancer.

Sorelle øreringe

Sorelle Jewellerys klassiske ferskvandsøreringe er af mange gode grunde blevet et oplagt valg for mange smykkeelskere. De klassiske øreringe udstråler masser af kant, og derfor er det ikke nødvendigt at bære dem i par. I stedet kan du vælge at købe en statement ørering fra mærket til det ene øre og vælge en mere simpel ørering til det andet for at skabe en smuk og unik balance. Sorelle Jewellerys øreringe kommer i mange forskellige materialer og fås både i forgyldt sølv og guld.