Giv dit køkken en budgetvenlig makeover

By:

Sender du ofte lange øjne efter køkkenerne i boligmagasinerne? Eller tjekker du løbende op på tilbud om renovering af køkkener? Så er det et tydeligt tegn på, at du skal give dit køkken en makeover. I dette indlæg får du en række forslag til, hvordan du kan give dit køkken et helt nyt udtryk, uden at det behøver koste en formue.

Nye greb

Du må endelig ikke undervurdere, hvor meget de små detaljer i dit køkken betyder for det samlede udtryk. De små ændringer er typisk også de billigste, hvorfor det er en god investering for dig, som ikke har det store budget at rykke med. Du kan f.eks. skifte dine gamle greb ud med nogle nye. Der findes mange forskellige slags greb, som også er i mange forskellige prisklasser.

Skift dit armatur

Er du træt af at kigge på dit gamle armatur i krom? Så kræver det ikke det store at skifte det ud med at sort, mat eller messing armatur. Messing kan give dit hjem en helt romantisk eller majestætisk stemning. Faktisk lidt en følelse af at være på et fint hotel.

Mal på livet løs

Ligesom i alle andre af hjemmets rum, så kan en klat maling gøre underværker. Dit farvevalg er helt afgørende for den stemning rummet kommer til at give. Du kan selvfølgelig male væggene, men i nogle køkkener kan du male både låger og fliser også. Hvis du har en bordplade i træ, så kan du også let ændre dens udsendende ved hjælp af en omgang farvepigmenteret olie.

Nye låger

Hvis ikke du har et malebart køkken, så kan du skifte dine låger ud. Låger er meget definerende for et køkken, og de kan fås i mange former, priser og farver.