Derfor skal du vælge en frugtordning til din virksomhed

By:

Det bliver mere og mere populært blandt virksomhedsejere at investere i frugtordninger til deres medarbejdere og arbejdsplads. Dette er der mange forskellige, gode grunde til – herunder eksempelvis at det optimerer sundheden på din arbejdsplads, og det øger dermed også motivationen og trivsel på arbejdspladsen. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en liste af grunde til, at du skal vælge en frugtordning til din virksomhed.

Optimer den naturlige sundhed

En af de største grunde til at mange vælger at investere i en smart frugtordning er, at det optimerer den naturlige sundhed på arbejdspladsen. Frugt er en god, sund snack, som hurtigt kan spises, hvis man har travlt. Frugt er en rigtigt godt alternativ til eksempelvis chips og nødder, som ofte ses på arbejdspladsen.

Tilpas frugtordningen efter behov

En anden fordel ved frugtordninger er, at du kan tilpasse frugtordningen efter behov. Er det eksempelvis populært på din arbejdsplads at spise almindelige frugter som æbler og pærer, kan du vælge at øge antallet af disse i frugtordningen. Det bliver ikke meget lettere at få lige præcist den frugt, man ønsker sig, i sin frugtordning! Aftal eventuelt med dine medarbejdere, hvad frugtordningerne skal bestå af hver eneste måned.

Øg motivation og trivsel på arbejdspladsen

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan den smarte frugtordning øge motivationen og trivslen på arbejdspladsen. Frugt indeholder en masse gode ting – herunder blandt andet frugtsukker, som er med til at give en masse energi. Rigtigt mange ved det ikke, men et enkelt stykke frugt kan give energi til hårdt arbejde i helt op til 70 minutter. Ønsker du ekstra meget energi, kan du vælge frugt med meget frugtsukker – eksempelvis bananer, som indeholder en masse sødt frugtsukker, der kan holde dig i gang i længere tid ad gangen.