3 måder du kan få et pænere og sundere gulv

By:

Alle mennesker leder efter et skønt underlag i hjemmet – men hvor mange finder det.

Det der gulv, som altid skinner, altid høster rosende ord og altid er en fryd at gå på. Her i artiklen får du hjælp til at finde lige netop det gulv.

Der handler om at holde gulvet rent. Vælge den rette gulvtype. Og selvfølgelig skal du passe godt på dit kære gulv. Når du finder drømmebilen, sætter du ikke din 17årige nevø til at køre prøveturen?

Rengøring af gulvet

Du må aldrig glemme at rengøre gulvet. Støvsugeren skal svinges en gang om ugen og alt efter gulvtyper må gulvet også gerne blive vasket.

Et lækkert gulv, som er let af rengøre, er polyurethangulv. Med polyurethangulve kan du sagtens gøre gulvet rent hyppigt, hvilket kun vil fremme gulvets kvalitet.

Vælg det rette type af gulv

Når du skal vælge den rette gulvtyper, skal du kigger på rummet som en helhed. Endnu bedre er det, hvis du kigger på hele boligen som en helhed. Hvis man kan fornemme en rød tråd fra hoveddøren, via gulvet igennem rummet, har du opnået det ypperste.

Det rette gulv kunne sagtens være polyurethangulv. Det er let at holde og har en fantastisk glød over sig.

Behandl dit gulv

Har du trægulv, kunne det nok godt trænge til olie, maling eller lignende i ny og næ. Gulvet ånder også langt tid, efter det er blevet fældet.

En stor fordel ville derfor være, om du forsøger at finde den rette behandling af gulvet. Vi glemmer ofte at gulvet ikke blot er en statisk størrelse, som blot forbliver som den nu engang ser ud og er. Gulvet bevæger sig, vrider sig, ånder og har sine behov, som du skal tilse. Hvis du glemmer det, får du ødelagte og slidte gulvbrædder – hvem vil have det?

Posted in: Gulve