3 smarte tiltag til din virksomhed

By:

Har du lidt til overs, som du skal udregne i dit momsregnskab, og mangler du noget at bruge pengene på? Så findes der heldigvis utroligt mange tilbud, som du som virksomhed kan gøre brug af, hvilket du sikkert har erfaret med telefonsælgere. Vi giver dig her tre bud på, hvordan du kan optimere din virksomhed.

Udendørs askebægre til rygezonen

Der er bare noget mere classy over udendørs askebægre, som hænger på væggen i modsætning til det helt typiske askebæger, der får lov til at ligge på et klapbord. Ikke noget, du vil vise frem til dine kunder, vel? Husk også at lave en udendørs rygekabine i samme ombæring, hvis du vil gå all-in på en udendørs rygezone. Udendørs askebægre kan både håndtere ilden og det efterfølgende skod.

Håndtørrer for kontaktløs aftørring

Det er særligt vigtigt, at vi i disse tider tænker over, hvor vi placerer vores hænder – og ikke mindst tænker over, hvor andre potentielt gør det. Badeværelser er et mekka for bakterier, og du kan med en håndtørrer undgå, at folk tager fat i diverse papirruller og derved har fysisk kontakt med overfladen. Det er en god service til både dine ansatte og kunder, og samtidig kan det faktisk i sidste ende minimere dine sygedage.

Dispensere til sæbe

Vi bliver på badeværelset og i mindsettet om, at vi skal gøre ting så kontaktløse som muligt. Det gælder også den sæbe, som du bruger på toiletterne, som folk bekendt sætter deres fingre på, lige efter de har været på toilet. Undgå igen kontakten ved at bruge en kontaktløs dispenser til sæbe i stedet for klassisk håndsæbe.

Posted in: Industri