Livet i naturen: 3 råd til dig, der skal campe

By:

Er du klar til at hengive dig til moder jord med alt, hvad det indebærer? Så er camping helt sikkert noget for dig, fordi det er markant anderledes at bo i et telt eller en campingvogn kontra det at bo hjemme, hvor elektriciteten virker, og man ikke skal tømme toilettet selv. Vi giver dig her tre gode råd, hvis du har planer om at campere.

Du bliver glad for godt udstyr

Hvis du har planer om løbende at tage på campingtur, så køb campingudstyr, der holder i længden. Med blandt andet Wecamp får du kvalitetsudstyr, som både er funktionelt og pænt at kigge på. Funktionaliteten betyder meget på camping, hvor du bor på en helt anden måde, end du er vant til.

Afskaf madresterne

Har du lavet mad over bål, eller er der af andre grunde mad ude? Så sørg for at fjerne alle madrester, inden I går i seng. Maden tiltrækker alle typer af dyr, og du vil hurtigt blive irriteret over både småkravl og større dyr, hvis du har tænkt dig at bo det samme sted over en længere periode. Dyr lærer, og de ved, at der kommer mere mad, hvis de har fundet noget på dit sted én gang.

Altid hav en brænder med

Hvis du for alvor skal nyde skovbunden, bør du altid have en brænder med til suppe og andet, der skal varmes op. Det gør ikke alene maden mere indbydende, men det varmer også dig og dine medrejsende naturelskere, når aftenen falder på. Det giver også mulighed for at fange dyr og tilberede det i det vilde.

Posted in: Fritid & Hobby