3 uundværlige stykker udstyr til dykkeren

By:

Er du blevet hooked på dykning, og vil du gerne give dig selv de bedste betingelser for at dykke med succes? Så kræver det det helt rigtige udstyr, og derfor giver vi dig her tre forslag til, hvad du absolut må eje som dedikeret eller begyndende dykker.

Våddragter til koldt vand

Våddragter er en dragt, som du bruger, når du dykker, og som slutter helt tæt om din krop, så du kan holde varmen under ethvert dyk. Man kan finde både korte og lange våddragter. De korte kan man bruge i varmere vand, mens de lange våddragter bruges til koldere vand, hvor kroppen dækkes mere ind. En våddragt må ikke sidde løs, og derfor er det vigtigt, at du sørger for, at den slutter helt tæt, når du har taget den på. Hvis den sidder løst, skal du have en anden størrelse.

Den klassiske snorkel

Du havde nok set den komme, men vi kan ikke lave denne liste uden en snorkel, der er det ultimative dykkerredskab. Med en snorkel kan du både dykke dybere ned og ligge i overfladen, og det er ekstremt praktisk, hvis man vil på små eventyr, mens man snorkler. Vil man ned på de dybe meter, skal man bruge noget tungere udstyr end en snorkel.

Finner til fødderne

Finner er endnu et fantastisk redskab, som giver mennesket en bedre evne til at svømme hurtigt i vandet. De er lidt svære at gå med på land, men de er utrolige i vand, hvor du i høj grad kan sætte turbo på og svømme om kap med de mange fisk.

Posted in: Fritid & Hobby