Skal du flytte hjemmefra? 3 ting, du skal huske at købe

By:

Når man skal flytte hjemmefra, har man fat i den helt lange tjekliste med ting, man skal huske at købe. Men selvom man føler, at man har husket det hele, så kan man godt tro om igen. Du opdager helt sikkert noget på vejen, som du mangler, men vi kommer her med et par gode bud på ting, du bør købe.

Stel til gæster

Nu er du for alvor trådt ind i de voksnes rækker, og nu forventes det faktisk, at det er dig, der ind i mellem inviterer på kaffe og kage. Derfor skal du have et godt stel som eksempelvis et Aluminia stel, der er lidt noget andet end det, du køber i IKEA. Det giver noget personlighed i det, der nogle gange godt kan være et IEAK-præget køkkenskab.

Bestil internet i forvejen

Du bliver hurtigt træt af din tilværelse, hvis du ikke har adgang til internet, og det kan nogle gange godt tage lidt tid at få etableret. Du bør derfor inden indflytning kontakte den udbyder, der skal stå for det, om at sætte det op, så det er klart til, at du flytter ind. Så slipper du for dyre regninger i dit databrug.

Gardiner

Det er nemt at glemme gardiner, når man køber lækre møbler og et fedt TV. Men gardiner er en nødvendighed, som mange glemmer, og særligt hvis du bor i de nedre etager i en lejlighed, så bliver det hurtigt en forstyrrelse, at folk kan kigge direkte ind til dig. Mål derfor op fra start, så du får en løsning på det.

Posted in: Porcelæn