Sådan indretter du et børneværelse med kærlighed

By:

Et børneværelses design er af afgørende betydning, fordi det er her dit nyeste skud på stammen skal vokse op og have sit udgangspunkt. Børn elsker det kreative og de mange muligheder for at se og røre ting, og det bør du tænke ind i dit design, når du går i krig med det. Der findes et væld af muligheder for ting til børneværelset, og vi giver dig her tre bud.

Børneplakater i et bestemt tema

Hvem er dine børns yndlingsfigurer, og hvilke film ser dit barn igen og igen? Det er ethvert barns drøm at have et børneværelse indrammet i de helte og dyr, som de hver dag ser på fjernsynet eller på iPad’en. Den stolthed, de vil føle, kan ikke erstattes af noget, og du har sejret som forælder, når børnene er ekstra ivrige for at få venner med hjem til deres børneplakater.

Hjælp til den motoriske indlæring

Der findes en masse udstyr, som kan hjælpe den motoriske indlæring, når dit barn har en vis alder – blandt andet puslemåtter, som kan sættes sammen som et puslespil og på kryds og tværs. Måtterne giver både et blødt underlag at lege på, og så udfordrer de både hjerne og motorik, når de skal sættes sammen, så de kan danne mønstre.

En uro i loftet til at skabe ro

Ingen ved til den dag i dag, hvorfor en uro har fået det navn, den har, når den har den modsatte effekt. Men en uro i loftet er den ideelle løsning ved sovetid, hvor barnet i stedet for at fokusere på at græde kan holde øje med en roterende uro.

Posted in: Plakater