Sådan får du den perfekte søvn

By:

Søvn er essentielt for en velfungerende hverdag, og du har sikkert stået op dage, hvor du kan mærke, at det bliver en dårlig dag, fordi du har sovet dårligt. God søvn er faktisk noget af det eneste, man kommer sovende til, og vi giver dig i denne artikel gode råd til, hvordan du kan optimere din søvn med nogle simple tips og tricks.

Ny ergonomisk hovedpude

Det kan godt være, at du sover længe med din hovedpude, men hvis du døjer med ondt i nakken eller lignende problemer omkring hovedet, fordi du har ligget forkert, så bør du investere i en ergonomisk Silvana support hovedpude. En god hovedpude skal give optimal nakkestøtte, og du skal derfor vælge en model, som er ergonomisk for den største og mest givende effekt.

Har du tænkt på din topmadras?

Topmadrassen er faktisk vigtigere end boxmadrassen, når det kommer til god søvn. Du kan nemlig vinde rigtig meget ved at have en god topmadras med den rigtige tykkelse. Nogle sover bedst på en blød topmadras, andre sover bedst på en hård topmadras – og så er der dem, som foretrækker midt i mellem. En topmadras er ikke billig, men i forhold til selve sengen er det faktisk en billig investering, når man tænker på, at topmadrassen har mest at sige for søvnkvaliteten.

White noise

Det kan lyde lidt sjovt, at lyd kan få dig til at falde i søvn – men white noise er en lav, kontinuerlig lyd, som ligger i baggrunden, når du forsøger at sove. Det kan hjælpe din hjerne med at fokusere på lyden i stedet for diverse tanker, som gør det svært at sove.

Posted in: Sundhed