Lækkert striktøj, der holder på varmen

By:

Det danske vejr er præget af mange sæsoner og stor omskiftelighed. Den ene dag kan der være høj solskin og den næste øsregn. Derfor er det store dele af året en god idé at have en tyk trøje med i tasken, når man er ude en hel dag. Selv sommeraftener kan være kølige, og så er det altså dejligt at kunne trække en varm sweater op af tasken.

Strik af højeste mode

Striktøj og striktrøjer er i høj kurs i modebilledet i øjeblikket, og derfor går du aldrig galt i byen med en lækker strikket sweater. Strik ses både i de helt almindelige, langærmede t-shirts, i lækre striktrøjer med høj hals, som veste og meget andet. Engang var strik forbeholdt kolde dage, og udvalget bestod primært af huer, halstørklæder, handsker og sweatre. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Danske mærker

Der findes mange mærker, der laver striktøj. Især er der mange danske brands, der er kompetente indenfor striktøj af høj kvalitet. Det er blandt andet mærker som Lærke Bagger, Deima Knitwear og Gorridsen. Striktøj, hvis det laves rigtigt og i gode materialer, holder i rigtig mange år og er superbehageligt at have på. Og disse danske brands gør netop det. Her er der høj fokus på bæredygtighed, både i forhold til materialer og mode.

Lækker uld

Uld er et vidunderligt materiale, da det har mange unikke egenskaber. Det er temperaturregulerende, hvilket betyder at det både holder om sommeren og om vinteren. Derudover er det svedtransporterende og isolerer, selvom det bliver vådt. Derfor er uld et fantastisk materiale til striktøj. Vi taler selvfølgelig uld af en vis kvalitet. For dårlig og billig uld kan kradse og klø noget så frygteligt. Gå efter uld som cashmere, alpaca eller merino – så er du sikret blødhed for alle pengene.

Posted in: Uldtøj