LED er fremtidens lyskilde

By:

Man ser det efterhånden overalt. De seneste år har LED pærer for alvor fået fat på markedet og er stille og roligt ved at overtage fra almindelige glødepærer. Ingen tvivl om at LED pærer er fremtidens lyskilde, specielt også nu, hvor man kan få dem med den helt rigtige lysfarve, som man kender fra glødepærerne. Der er store besparelser af hente ved at skifte til LED pærer. Det kan godt være at der er tale om en lidt større engangs investering, når man købe en LED pære, men til gengæld er der ultra lang levetid på en LED pære, så besparelsen kommer på længere sigt. Faktisk kan en LED pære vare op til 30 år. Desuden spares op til 85 % på strømmen, men det er anbefalesværdigt at skifte pærerne lidt af gangen.

Hos LampreGuru.dk har de et meget stort udvalg af LED pærer. De har dog valgt primært at føre Philips LED pærer. Dette har de gjort, da de vurderer at det er de bedste på markedet, og da Philip garanterer at alle LED pærer med samme stregkode har samme lys-farve. Du kan derfor vælge at testet din LED pære derhjemme, når du køber hos LampeGuru.dk og er du ikke tilfreds efter to uger, kan du levere pæren retur.

Men naturligvis er det også muligt at købe LED lamper, hvor LED lyskilden allerede er indbygget. LampreGuru.dk fører både loftlamper, bordlamper, væglamper og meget andet med LED. Specielt LED pendler er meget efterspurgte, da de ofte er meget tændt. Men også udendørslamper er populære at købe som LED. Der kommer hele tiden nye til, og altid er der gode priser på LED lamper Lampe Guru.dk, specielt set i lyset af at der er tale om en langsigtet investering, når du køber LED. LampeGuru.dk har hjemme i Roskilde, og er i hastig vækst. Her får du nærværende service og en mulighed for at købe lamper i flot design uden at skulle betale enorme summer.

Posted in: Uncategorized