Overvågningskameraer til alle situationer

By:

Der findes mange forskellige typer af overvågningskameraer, og det kommer helt an på, hvad dit behov er, i forhold til hvilket overvågningskamera, du skal vælge. Først og fremmest er der jo forskel på, om kameraet skal sidde indenfor eller udenfor. Kameraer, der sidder udenfor, vil altid være mere udsat for vejr og vind, og skal derfor være mere hårdføre, end kameraer, der sidder indenfor. Hos specialkamera.dk har de et stort udvalg af kameraer til både indendørs og udendørs brug. 

Kamera med SD-kort

Derudover er det vigtigt at tænke på, om man vil have et kamera med SD-kort, hvor man sætte SD-kortet i computeren og afspille optagelserne, eller om man vil have kameraet koblet til en computer, hvor optagelserne lagres. Når kameraet har en indbygget optager som det med SD-kort, slipper man for at lave en opkobling til internettet. 

Se optagelserne på en skærm

I stedet for at kameraet gemmer optagelserne på et SD-kort, som du så skal tage ud for at se optagelserne, kan du få kameraet til at sende optagelserne direkte til en skærm eller en monitor, hvor du kan se dem. Det kan for eksempel være smart, hvis du har en låge ind til din ejendom for at holde styr på, hvem der kommer ind. Med kameraet, der sender billeder til monitoren, kan du altid se, hvem der er ved lågen. 

Skjulte kameraer

Et af specialkamera.dk’s absolut mest populære kameraer er et, der kan skjules i et kabinet, der ligner en bevægelsesføler. På den måde ved folk ikke, at de bliver filmet, og du kan derfor nemmere fange eventuel uønsket aktivitet på film. Kameraet filmer hele tiden, men bliver aktiveret af, at der er bevægelse i nærheden af det. Lagringen af optagelserne starter tre sekunder før, kameraet har registreret bevægelsen. Det gør, at du ikke efterfølgende skal sidde og se en masse optagelser igennem, hvor der ikke sker noget, men udelukkende får de optagelser, hvor der har været bevægelse i nærheden af kameraet. 

Synlige kameraer

Der er selvfølgelig en præventiv effekt i at have et synligt overvågningskamera. Specialkamera.dk har et bredt udvalg af kameraer til udendørs brug, der er synlige. Synlige kameraer kan være med til at skræmme indbrudstyve væk, fordi de så kan se, at de bliver filmet. Det samme er tilfældet med butikker, eller virksomheder der vil sikre sig mod indbrud eller røveri. 

Specialkamera.dk sælger også skilte til at sætte op på sin ejendom, der gør opmærksom på, at stedet er videoovervåget. Et skilt kan i nogle tilfælde være nok til at skræmme uindbudte gæster væk. 

Når du køber kamera, er der altså en masse overvejelser, du skal gøre dig i forhold til, hvor det skal sidde henne, og hvad det skal kunne. Hvis du har brug for noget sparring i forhold til dine behov, kan du altid kontakte specialkamera.dk’s kundeservice. De står klar med gode råd i forhold til, hvilken type overvågningskamera, der vil passe til dine behov. De har stort kendskab til alle typer af overvågningskameraer, som de fører, og kan derfor give dig en god og kyndig rådgivning. 

 

 

 

 

Posted in: Uncategorized