Køb billig slik online til fredagshyggen eller fødselsdagen

By:

Om det er fredag eller lørdag aften, om der skal holdes fødselsdag eller fest, så er det næsten et must med lidt snacks i form af chips og slik. For hvem elsker ikke knasende, saltet chips til rødvinen eller en blød vingummi med frugtsmag til sodavanden.

Slikpriserne er efterhånden røget i vejret i supermarkedet, og hvad gør man så når sliktrangen melder sig? Svaret er enkelt – køb dit slik online hos hjemmesiden emma.dk og spar masser af penge! Slik og chips kan holde sig længe, så hvorfor ikke købe ind til et lille lager derhjemme? Vi guider dig gennem de bedste priser på billig slik og chips hos emma.dk.

Så meget kan du spare på slik og chips hos emma.dk

Sammenlignet med priserne fra supermarkedet kan du spare en hel del ved at købe dine slikposer hos emma.dk. For at give dig et lille praj om præcis, hvor mange penge der er at spare, har vi lavet en sammenligning med normalpriserne og priserne hos emma.dk.

Slik og chips tilbud hos emma.dk – så meget sparer du!

Haribo Stjerne Mix 120 g.

Normalpris: 21 kr.

emma pris: 15 kr.

Du sparer 6 kr.

Malaco Familie Guf 190 g.

Normalpris: 30 kr.

emma pris: 20 kr.

Du sparer 10 kr.

Haribo Chamallows Skumfiduser 120 g.

Normalpris: 22 kr.

emma pris: 15 kr.

Du sparer 7 kr.

Kims Peanut Kugler 140 g.

Normalpris: 23 kr.

emma pris: 15 kr.

Du sparer 8 kr.

Nutisal Dry Roasted Mandel Mix 120 g.

Normalpris: 35 kr.

emma pris: 28 kr.

Du sparer 7 kr.

Hvordan køber jeg billig slik og chips hos emma.dk

Hos emma.dk kan du spare helt op til 85 % på slik, chips, drikkevarer og meget mere – og du kan nemt få fingrene i alle deres gode tilbud. Det eneste du skal gøre, er at foretage dit første køb til emma pris og derved blive medlem af deres fordelsklub. Du betaler 85 kr. om måneden for medlemskabet, men du får til gengæld mulighed for at handle til næsten indkøbspriser og samtidig får du gratis fragt og hurtig levering på alle dine ordre – smart ik’?

Posted in: Slik