Rigtig hundemad gør din hund sund, stærk og fuld af energi

By:

Når du køber hundemad til din hund, er det ikke sikkert, at du tænker over, at din hund faktisk plejede at være en ulv. Det kan også lyde fjollet, at det er noget, som du skal tænke over, da det jo er mange år siden, at din har været en ulv. Ikke desto mindre er det faktisk noget, som det er meget relevant, du overvejer. For det, din hund spiste, da den var en ulv, er faktisk også det, den har brug for at spise i dag. Selvom din hund kan være meget anderledes i udseendet i forhold til en ulv, har den stadig brug for den samme form for mad. 

Ulvene var typisk nødt til at spise en lang række forskellige ting for at overleve. Det kunne for eksempel være indvolde og knogler. De har derfor ikke noget imod at spise en mere grov hundemad. Meget grovere end de tørpiller, som det ellers er normalt, at man serverer for sin hund.

Hundemad, der er lavet, så det passer til ulven i din hund, kaldes også BARF. Det står for Bones and Raw Food, eller ben og rå mad på dansk. Ved at give din hund rigtig hundemad som BARF får du en meget sundere, stærkere og mere energisk hund. Det er derfor helt sikkert det rette valg for den. 

Det lyder måske besværligt, at du skal til at give din hund noget særlig mad, men faktisk er det overhovedet ikke et problem. Du kan nemlig købe det på nettet, lige som du kan med almindelig hundemad. Det kan du for eksempel i webshoppen dollardog.dk. Det er en stor webshop, der har specialiseret sig i at forhandle alle de ting, som du har brug for til din hund. Det kan være hundekurve, hundesnor eller hundemad. 

BARF hundemaden er faktisk heller ikke dyrere end så mange andre former for hundemad, som du kan finde på markedet. Derfor vil det hverken koste dig mere eller være mere besværligt for dig at skifte til denne form for hundemad. 

På dollardog.dk kan du vælge mellem hundemad med and, fisk eller med protein fra flere forskellige kilder. Du kan prøve nogle forskellige for at finde ud af, hvad din hund bedst kan lide. Udover kød er der også forskellige former for kulhydrater, der er sunde for hunde. Det er for eksempel gulerødder, ærter og kartofler. Der er dog ingen mel eller korn i, som mange hunde ikke kan tåle.