3 opgraderinger til bilen, der giver en bedre køretur

By:

Når vi nu ikke kan komme ud at flyve på grund af corona, så er der mange af os, som tager lange bilture for at kompensere for de manglende muligheder for at rejse. Det kan godt blive til mange og lange ture, og derfor kommer vi i denne artikel med bud, hvordan du kan opgradere din bil, så du får større køreglæde.

Få god stemning med god duft

En billig investering, som faktisk kan gøre en stor forskel, er dufte til bilen. Hvis du har prøvet at sidde 5 gutter i en bil, kender du alt til duggede ruder og prutlugt, som kan være svær at slippe af med – særligt på de lange ture. Med et par simple dufte kan du faktisk komme en stor del af problemet til livs. Husk dog lige at lufte ud også.

Tag motorvejen på fartpilot

Lange ture er lig med lange ture på motorvejen i samme fart, og det kan godt være irriterende at sidde med foden trykket på speederen konstant. Med en fartpilot sætter du blot farten, som den skal være, og trykker knappen ind. Så kan du faktisk slippe speederen. Du skal dog stadig være opmærksom på alt det, der sker omkring dig.

iPad-holder til sædet

Har du unger med på bagsædet, kan det godt blive en lang tur, hvis de ikke har noget at lave. Med en iPad på sædet foran vil du ikke høre meget fra dem på hele tiden – altså så længe der er strøm på enhederne. Husk derfor også at tage en oplader med i bilen.

Posted in: Biludstyr