Opgrader stuen med disse tre tips

By:

Hvis du går og keder dig hjemme under corona, så er du bestemt ikke alene. Vi har efterhånden gået alle de ture, vi kan gå, og vi mangler ny inspiration i hverdagen. Meget af den inspiration kommer fra de miljøer, vi begår os i, og derfor kommer vi i denne artikel med tre tips til, hvordan du kan opgradere rummet, som du befinder dig mest i – nemlig stuen.

Gør noget nyt ved dine lamper

Lamper betyder rigtig meget for vores hjem, både i forhold til design og belysning. Lamper har en både æstetisk og praktisk funktion, og du kan med en masse forskelligt lampetilbehør sætte nyt liv på tilværelsen. Det kan eksempelvis være med nye fatninger, som ikke behøves at koste alverden. Det kan også være med en ny placering af lamperne, hvis du overvejer at rokere lidt rundt derhjemme.

Få gulvet slebet

Det kan være en særdeles dyr omgang at udskifte gulvet, men du kan også nøjes med den mindre dyre version: Nemlig en afslibning. Slibning gør gulvet lysere, og med en ny lakering får et også en pæn og glansfuld overflade, så gulvet faktisk føles som nyt. Gulvet er noget af det første, man ser, når man kommer ind, og det gør en stor forskel.

Personlige billeder

Hvis du har et kreativt gen, kan du med egne malerier sætte et utroligt personligt præg på hjemmet. Dermed ikke sagt, at det bliver fantastisk pænt, men det personlige behøves ikke altid være pænt. Historien bag er nogle gange nok til inspiration, og du kan med egen kunstmaling altså gøre noget helt nyt ved hjemmet.

Posted in: Lamper