Skal din bil tunes?

By:

Trænger din bil også til opdatering? Så bare rolig, for hos Billig-gevinderundervogn.dk kan du nemt, hurtigt og sikkert få din bil opgraderet gennem chiptuning. Du behøver heller ikke rejse langt for at få en god tuning, det hele foregår nemlig ved Næstved på Sjælland, og igennem deres samarbejde med førende folk på feltet er du garanteret den bedste form for tuning.

Vælg den rigtige form for chiptuning

Via deres samarbejde med det Ecotune, som er en af UKs bedste chiptuner, der også arbejder med research og udvikling inden for feltet, kan de tilbyde dig chiptuning der passer til din bil. Det betyder også, at du kan få flere former for chiptuning, samt at du kan tilvælge forskellige ting.

  • Stage 1 tuning: Her får du en ECU-opdatering, der passer til din bils OEM motorstyring. Tuningen sker ved at motorens parametre justeres, så de individuelle komponenter kommer til at fungere så effektivt som muligt. Dette foregår via OBD-stikket i din bil.
  • Stage 2 tuning: Dette er en slags videreudvikling af stage 1, og denne bruger man når der er lavet fysiske ændringer på bilens hardware. Noget af det, der oftest bliver lavet er skift af intercooler, udstødning og fjernelse af katalysatoren eller lignende.
  • Stage 3 tuning: Her får du en komplet opgradering, hvor både din motors indmad udskiftes og der monteres ting som større turbo. Denne type tuning kræver en speciel indkøring af bilen og er den dyreste form for tuning.

Når du får din bil tunet, så kan du desuden tilvælge funktioner som EGR- og DPF- off, fjernelse af Speed Limit eller katalysator varme samt mange flere ting – du kan altid forhøre dig om mulighederne i forhold til netop din bil. Ring eller skriv en mail og se hvordan, din bil kan tunes.

Posted in: Bil