Restriktionerne forsvinder, men bliver hverdagen som før?

By:

Nu skal vi snart ikke tænke på restriktioner mere. Vi må igen være samlet i større grupper, afspærring, der skal sikre afstand, er væk, og et knus er igen i orden. Mere end et år er gået, siden Danmark lukkede ned, og nu skal vi for alvor igen tilbage til en ”normal” hverdag, men er det overhovedet muligt? Vi kommer nok ikke til at undgå håndspritten, men hvad kan vi ellers gør for at komme tilbage til den hverdag, som vi har savnet i så lang tid.

Tag fat i den ven du mistede kontakten til

Med forsamlingsforbud og anbefalinger om kun at se de samme få mennesker så kan der være personer i dit liv, som du ikke længere taler med, fordi I ikke har været i den samme boble. Måske du skal tage fat i en ven eller veninde, som du ikke set i lang tid for at se, om I igen kan komme tilbage til det dejlige venskab, som du savner.

Skab igen den gode stemning på kontoret

Også livet på kontoret har været anderledes, fordi mange af os har været hjemsendt. Det betyder, at vi ikke har haft det samme kontorfællesskab med vores kollegaer. Du kan derfor være den, der tager initiativ til igen at skabe den gode stemning. For eksempel kan du igen starte kageordningen, invitere dine kollegaer med til frokost eller arrangere en personaletur.

Hold fast i de gode elementer fra coronatiden

Selvom at corona har været træls, så er der også positive ting, som vi kan tage med os videre. Vi ved at fleksibiliteten med hjemmearbejde kan fungere, vi har brugt naturen mere, og vi har ved hjælp af håndsprit holdt andre sygdomme væk. Alt behøver derfor ikke at blive som før corona kom til landet.