Køb gulvet der passer til din stil

By:

Du har fået nøglerne til boligen, og nu skal du enten til at renovere eller bygge huset op fra bunden af. Men alt efter hvilken stil du gerne vil have pryder dit nye hjem, så er det forskellige materialer, som du skal have fat i.

Polyurethangulv giver dig det rå newyorkerlook

Hvis du går efter en stil, som er præget af newyorkerstilen, som er kendt for sit rå industrielle look, så skal du vælge polyurethangulve. Gulvet, som er hårdført og nemt at rengøre, er netop derfor brugt i industrien, og du kan dermed nemt tage dette look med ind i dit hjem.

Lyse trægulve skaber skandinavisk minimalisme

Hvis du er bosat i Danmark, så kender du højst sandsynligt til den skandinaviske stil, som præger mange danske hjem. Den er karakteriseret af lyse minimalistiske rum, hvor indretningen er meget enkel. Derfor, hvis du går efter et skandinavisk udtryk i dit hjem, så skal du altså gå vælge et gulv, som giver dette lyse og enkle udtryk. Her er der mange, som vælger lyse trægulve, som er karakteristisk for den skandinaviske stil.

Med klinker kan du få den sydeuropæiske stil med ind i dit hjem

Indretningsstilen i Sydeuropa er anderledes, end vi kender den her hjemmefra i Danmark, blandt andet fordi det er indrettet efter at holde varmen ude og ikke inde. Det har også betydning for, hvilke gulve de ofte benytter indenfor denne stil. Hvis du ønsker dig en italiensk villa, så skal du gå med gulve som klinker eller marmor. Derudover må gulvet godt være præget af diverse mønstre, da den sydeuropæiske er præget af mere pynt og udsmykning.

Det gulv, du vælger, skal dermed ikke bare fungere praktisk, men også tale ind i den stil, du gerne vil have præger dit hjem.

Posted in: Gulve