Hos Net2Kompagniet leverer de døre og vinduer direkte fra fabrikken

By:

Vi du være sikker på at få mest muligt for dine penge, når du køber døre og/eller vinduer, så er det oplagt at handle på Net2Kompagniet.dk. Her foregår handlen direkte fra fabrikken, og dermed spares penge til dyre mellemled.

Generelt er Net2Kompagniet har de mange års erfaring inden for branchen, og udvalget i billige døre og vinduer er stort online. Du kan få dine vare skræddersyet til lige præcis at være den løsning, der passer til dine mål. Dette uden at der kommer ekstra omkostninger på. Det hele foregår online. Du skal blot indtaste dine mål til døren eller vinduet, og du vil derefter modtaget et uforpligtende tilbud inklusiv montering. Du vil frit kunne vælge materialer, men generelt bruges kernetræ fra skandinaviske fyrretræer, og om det skal være indadgående og udadgående. Alle vinduer og døre produceres på DVV og DVC-godkendte fabrikker, og er altid af en meget høj kvalitet. Der leves altid op til de fælles europæiske standarder, så produkterne er CE mærket, og desuden er samtlige leverandører kvalitetscertificerede efter ISO 9001.

Fyrretræet der benyttes er for 90 procent kernetræ, som er den bedste og hårdeste del af træet, og dette optager højest 20 procent fugt, hvilket går det ekstra velegnet til vinduer og døre. Træet er også 2-ØKO behandlet mod råd og svamp. Dette sikrer produkterne en lang levetid.

Til glasset i vinduerne benyttes super lavenergiglas, 2 eller 3 lags energiruder med varmkant, 2 lags lavenergiruder med varm kant. En varmkant er kort fortalt, at man har erstattet aluminium afstandsprofilen som kendes fra almindelige termoruder mellem glassene med en kunststof profil.

Og naturligvis lever hængsler, stanglåse, tætningsbånd, greb selvfølgelig op til nutidens skrappe krav.

Hos http://www.net2kompagniet.dk/ får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, og du er altid velkommen til at kontakte virksomheden med spørgsmål. Der kan helt laves en løsning til dit problem.

 

Posted in: Uncategorized