Få inspiration til æstetisk og funktionel indretning hos Idegaarden.dk

By:

Hjemmet betyder meget for de fleste mennesker. Det er her man tilbringer en stor del af sin tid sammen med familie og venner, og det er en tryg og vigtig base i en travl og hektisk hverdag. Derfor betyder indretningen af hjemmet også meget. Indret dit hjem personligt og smukt med hjælp fra Idegaarden.dk.

Idegaarden.dk er en dansk butik med fokus på interiør og decor. Den blev grundlagt i 1997 og har i dag et enormt showroom i Herning på 1300 kvm, hvor du kan give dig hen til de mange indretningsmuligheder. Det der startede som en virksomhed med fokus på gulve har i dag udviklet sig til et meget større produktudvalg, med potentiale for nyskabelse i alle hjemmets rum.

Når du shopper hos Idegaarden.dk er din oplevelse i fokus. Æstetik, individualitet og funktionalitet er nøgleord i den tankegang, der ligger til grund for udvælgelsen af hjemmesidens produkter. Derfor kan du også være sikker på at finde et bredt udvalg af varer, hvor kvaliteten er i højsædet.

Lækkert interiør og tilbehør til alle hjemmets rum

Udover et stort udvalg af fliser og gulve finder du lækkert interiør og tilbehør til eksempelvis badeværelset. Et flot og funktionelt badeværelse er en grundsten i alle drømmehjem, og dit badeværelse er ingen undtagelse. For at skabe rum og plads til velvære og personlig pleje, skal rammerne være i orden.

Idegaarden.dk sætter en ære i at tilbyde professionel og oplagt vejledning, så du kan altid kontakte en medarbejder, hvis du har spørgsmål. Læg vejen forbi det inspirerende showroom og få idéer til fornyelse af dit nuværende hjem eller indretningen af et kommende hjem. Her har du desuden mulighed for at se og røre varerne i naturlige omgivelser, inden du tager en beslutning.

Posted in: Bolig