Calvin Klein ur

By:

Hvis du står og mangler et flot og tidsløst kvalitetsur, men ikke har lyst til at smide en formue, så er et ur fra Calvin Klein helt sikkert det oplagte valg til dig. Armbåndsurene fra Calvin Klein fås i mange forskellige stilarter til både mænd og kvinder – så uanset om du er til guld eller sølv, læderrem eller stålrem, et klassisk eller moderne design, så kan du finde det blandt Calvin Kleins store udvalg. Calvin Klein holder sig hele tiden opdateret på de nyeste trends og udvider sit sortiment herefter.

Et anderkendt brand

Calvin Klein er et amerikansk mærke, som er blevet udviklet af den erfarne og anerkendte designer Calvin Richard Klein. Calvin Klein blev lanceret i 1968 i New York, og er siden da blevet et stort og succesfuldt brand verden over. I dag indebærer sortimentet både tøj, undertøj, sko, tasker, parfumer, briller og ikke mindst ure, som flere gange har indtaget Vogues forsider. Calvin Klein betragtes i dag som værende et luksuriøst designerbrand, men som de fleste alligevel har råd til.


Noget til enhver smag

Til trods for at Calvin Klein armbåndsure er kendt for sine enkle og elegante designs, er der noget til enhver smag. Blandt udvalget finder du både helt klassiske og simple armbåndsure med læderrem såvel som moderne og stilrene ure med rustfri stålrem. Ingen er urene går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, og de er alle egnet som både hverdagsure og som et eksklusivt accessoire til festlige lejligheder. Calvin Klein er kendt for at være en kreativ og ”legesyg” designer, hvilket også kommer til udtryk i urenes form og udtryk – og særligt i dameurene. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find dit næste – og muligvis sidste – ur fra Calvin Klein.