Bliv en del af et fantastisk fællesskab

By:

Vi mennesker elsker at følges i flok. Når vi befinder os i en situation med flere andre mennesker, kan vi opleve nogle fantastiske ting. Vi kan lære til og fra, opdage ting om os selv, som vi ikke var klar over, og danne nye venskaber.

Et ideelt sted at gøre dette er med en efterskole på Sjælland. Her kan unge teenagere nyde et år i et fantastisk fællesskab, hvor der er masser af skønne unge mennesker og kompetente voksne til at guide dem gennem deres udvikling.

På en efterskole bliver der tilbudt et bredt udvalg af aktiviteter, der kan være med til at aktivere de unge og give dem nye egenskaber.

Aktiviteterne udfolder sig normalt i form af valgfag. Det betyder fag, som de unge har blandet med de normale skolefag.

Bland de praktiske skolefag med sjov og leg

Fagene kan være alt fra musik, sport, dans og teater. Som en ny mulighed kan du også finde e-sport som valgfag på en efterskole på Sjælland.

På en efterskole er det meget vigtigt, at alle elever bliver ligeværdige medlemmer af fællesskabet. Hertil er der jo selvfølgelig voksne, som er vant til at agere rundt i efterskolelivet, og som kan sparke gang i fællesskabet. Yderligere lærer de unge også, at der er et fælles ansvar for, at de selv og andre synes, at det er rart at være der. 

Hvis du ønsker at undersøge, hvad efterskolelivet kan give til dig eller en næste, så kan du finde ud af det allerede i dag. Giv de unge muligheden for at lære respekt overfor sine medmennesker og nye kundskaber, som de kan bruge resten af livet.

Posted in: Uddannelse