15% studierabat hos frisør Studio No. 10 i Århus

By:

Er du studerende i Århus og ønsker du at få klippet eller farvet håret af professionelle, men gider du ikke at smadre sparegrisen på det? Så kan du nu få 15% studierabat hos frisør Studio No. 10 i Århus. Studierabatten gælder i tidsrummet 9-14 mandag til torsdag. Bestil din tid til at få charme, selvtillid og studierabat allerede i dag.

Studierabat på de fleste behandlinger

Det kan være en dyr fornøjelse at gå til frisøren som studerende, men hos Studio No. 10 får du som sagt studierabat på al klip og langt de fleste farvebehandlinger så som for eksempel helfarve eller den populære balayage behandling. Vores salon ligger lige i centrum af Århus på Hans Hartvig Seedorffs Stræde. Vi er nemme at komme til både på gåben og med bussen.

Professionalismen i top

Hos Studio No. 10 finder du udelukkende veluddannede og kyndige frisører, som er specialister i farvebehandlinger. Vi kommer ofte på kurser, så vi er opdaterede på de nyeste trends og teknikker. Du kan derfor trygt lægge dit hår i vores hænder og vide, at du får det smukkeste resultat. Vores hovedværdier er tryghed og professionalisme, så du kan bide dig spids på at alle beslutninger bliver taget sammen med dig.

Book en tid allerede i dag

Du kan enten booke en tid ved at ringe til os eller igennem vores online bookingsystem. Husk blot specialtiderne, hvis du ønsker at booke en tid med studierabat. Hvis du har spørgsmål til vores services, så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en simpel e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.