Windows 10 er så nemt at bruge som altid

By:

Microsoft Windows 10 Home er nemt at komme i gang med, og du vil føle dig som en ekspert med det samme. Du kan både installere Windows 7, 8 eller 10 på din Mac eller PC, og levetiden er ubegrænset. Så snart betalingen er gået igennem, kan du komme i gang med at bruge Windows 10, og du kan få det, som du vil have det, da alle sprog er inkluderet heriblandt dansk.

Hurtigt at komme i gang

Levering lander lige i din e-mail, og så er du kun få clicks fra at komme i gang. I mailen finder du en downloadguide, der nemt tager dig igennem de forskellige skridt, så du hurtigt er klar, og derudover finder du en licensnøgle. Du har mulighed for at installere nøglelicensen på én computer ad gangen. Windows 10 er skabt for at give dig et godt overblik og gøre din hverdag så nem som mulig. Du får Menuen Start tilbage, som nu fungerer i en udvidet og hurtig form med mere indbygget sikkerhed, så du altid kan føle dig godt beskyttet.

Hvorfor skal du vælge Windows 10?

Der er mange grunde til at vælge Windows 10. For eksempel er du garanteret flotte skrivebordsapps, som fungerer optimalt på alle dine enheder og forenkler din hverdag. Mange elementer vil være velkendte, så du hurtigt kan føle dig som en ekspert, og derudover kommer der en ny browser, Microsoft Edge, med i pakken. Med den kan du både skrive eller indtaste noter direkte på websider, som du kan dele med andre. Det er et stort hjælperedskab, hvis du eksempelvis er studerende og læser artikler online, som du gerne vil kommentere på og dele med dine medstuderende.

Læs mere om produktet på Softwarenow.dk og find et godt tilbud, så kommer du hurtigt i gang og bliver ekspert.

Posted in: Computer