Vikarbureau

By:

VikarService er et landsdækkende vikarbureau, som leverer professionelle vikarer til mange forskellige arbejdsopgaver. Heriblandt, landbrug, skovbrug, entreprenør, håndværker, montage og som maskinførere. Her kan du oveni et spændende og udfordrende arbejde, tillære dig erfaring og færdigheder, du måske ikke normalt ville komme i nærheden af – eller blive endnu bedre på områder, du allerede er bekendt med.

Står du derimod pludselig med en sygeafmelding, ferie blandt medarbejderne eller blot travle tider i din virksomhed? Hos VikarService er deres speciale mandskabsudlejning og som virksomhed, kan du få en dygtig vikar med kort varsel. Og dette gælder hvad end du søger vikarer til arbejde i offentlige eller private virksomheder – VikarService arbejder og har erfaring med et bredt omfang af kunder.

Med en dygtig vikar har du altid ekstra hjælp lige ved hånden. Vikarerne kan både udsendes på del-og fuldtidsarbejde, dog med et minimum på to timer om dagen. VikarService sørger for, at der ganske enkelt ikke er spildtid, personaleadministration eller unødige udgifter, skulle du stå og mangle ekstra arbejdskraft i din virksomhed.

VikarService er et bureau med rødder i landbruget. Nogle af afdelingerne tilbyder dog også vikarer til andre slags arbejde – eksempelvis hjemmeservice, privat- og erhvervsrengøring, vinduespolering med mere. For at se udforske dine muligheder, kan du opsøge din lokale Vikarserviceafdeling og finde ud af, hvad de kan hjælpe dig med som vikarbureau. Ellers, kan du søge på deres hjemmeside og finde yderligere informationer om hvilke services vikarer i dit område kan tilbyde.

Deres succes er skabt af deres ufravigelige holdning til at tilfredsstille deres kunder. Som deres kunde, betaler du ydermere udelukkende for de effektive timer.

Har du herudover spørgsmål, eller er du interesseret i at vide mere, kan du læse om bureauet på deres hjemmeside, eller selv kontakte dem på telefon: 70 12 02 03 eller udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig på deres hjemmeside.

Posted in: Arbejde