Vælg en tyngdedyne til børn for større tryghed

By:

Der er mange gode kvaliteter ved en tyngdedyne til børn og mange gode grunde til at tilegne sig et til sit barn. Dynerne kan nemlig hjælpe børn med at falde til ro om aftenen, når de skal sove, da de skaber en tryghed omkring dem. Med det konstante tryk på kroppen, stimulerer tyngdedynerne kroppens nervesystem. Det får kroppen til at øge bevidstheden. En tyngdedyne til børn kan bruges af alle børn, men vil især være behjælpelige til dem, der oplever problemer ved sengetid. Dynen smyger sig let om dem, næsten som et kram.

Find en tyngdedyne til børn hos Vicca

Hvis du oplever, at dit barn er urolig, eller føler sig utryg om aftenen, så bør du overveje en tyngde til børn. Hos Vicca kan du finde flere forskellige varianter i forskellige farver, størrelser og tyngder. Når man kigger på en tyngdedyne til børn, er det vigtigt at være opmærksom på dynevægten. Den må nemlig kun veje 10-15% af barnets kropsvægt, da barnet ellers kan føle sig lidt klemt under den. Under alle dynernes beskrivelse kan du finde et skema over anbefalet dynevægt i forhold til kropsvægt. Så hvis dit barn oplever søvnproblemer, stress, angst, eller motorisk uro, kan en tyngdedyne til børn være en stor hjælp.

 

Hjælpemidler til børn og unge

Det vigtigste hos Vicca er at hjælpe børn og unge med deres indlærings- og koncentrationsevne. For at børn kan opnå en optimal indlæring, er det vigtigt at de er veludhvilede og har en god søvnkvalitet. Det kan de få med en tyngdedyne til børn. Derudover kan du også finde en masse læringsspil hos Vicca. De går nemlig meget op i at læring skal være en leg.