Træpiller til konkurrencedygtige priser

By:

Hos Jyskbiobrandsel.dk har vi samlet et stort udvalg af træpiller til yderst favorable priser. Vi har prisgaranti på alle vores træpiller, som fås i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Hos os kan du både købe træpiller i sække og løsvægt alt efter, hvad du foretrækker. Vi fører udelukkende træpiller fra dygtige producenter, hvis produkters kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Derfor finder du eksempelvis træpiller fra anerkendte producenter såsom Ekman, Scandbio og Heatlets i vores webshop. Vores træpiller er fremstillet til pillefyr, og anvender du denne opvarmningsmetode, vil du spare både miljøet og pengepungen. Afbrændingen af træpiller er CO2-neutral, og varmeregningen er betydeligt lavere, end når du anvender alternative kilder såsom kul og olie til at opvarme dit hjem. Vi har træpiller i alle længder, så uanset hvilken længde, du er på udkig efter, kan du finde den hos os.

Skån miljøet med bæredygtige træpiller

Træpiller fremstilles af en blanding af træspåner og savsmuld, som bliver sammenpresset. Som oftest benyttes gran-, bøge- og fyrretræer i produktionen, men sommetider anvendes andre træsorter også. Træspåner og savsmuld er begge overskudsprodukter fra træindustrien, som ville ende som affald, såfremt de ikke blev benyttet til fremstillingen af træpiller. Når efterspørgslen overstiger produktionen er der dog risiko for, at der benyttes hele træstammer til produktionen af træpillerne. At afbrændingen af træpiller er CO2-neutral betyder, at træpillerne afgiver den samme mængde CO2 ved opvarmning, som træet optog, imens det stod i skoven. At vores træpiller er bæredygtige skyldes også, at vi hos Jyskbiobrandsel.dk udelukkende importerer træpiller fra lande, som ligger tæt på Danmark, så transporten er så kort som muligt. Det er et bevidst valg, vi har taget, med et ønske om at skåne miljøet og bidrage til en grønnere fremtid for os alle.

Gratis levering og kompetent rådgivning hos Jyskbiobrandsel.dk

Hos Jyskbiobrandsel.dk får du bæredygtige produkter, konkurrence dygtige priser og professionel rådgivning. Alt dette uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Dertil får du gratis levering, uanset hvor i landet du bor. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dit valg og køb af træpiller, så kontakt os endelig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 76 69 00 10 og mail sp.foder-og-energi@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Posted in: Hus & Have