Thordal.dk er din ekspert i klippeudstyr

By:

Thordal.dk har vi samlet et stort udvalg af klippeudstyr, som er specialdesignet til klipning af henholdsvis hunde, heste, katte, får – og mennesker. Og hvis det er et andet væsen, du skal klippe eller trimme, så kan vi garanteret også været behjælpelige med det, vi sigter nemlig efter at have klippeudstyr til ethvert formål. I vores webshop kan du derfor finde alt til klipning, herunder klippemaskiner designet til forskellige formål og kreaturer samt et bredt sortiment af tilbehør. Vores tilbehørsudvalg byder eksempelvis på skærehoveder, plejeprodukter, reservedele og afstandskamme, som er essentielle, når du skal klippe din hund. Alt det klippeudstyr, du finder på Thordal.dk, er nøje udvalgt ud fra vores høje krav til produkternes kvalitet og funktionalitet. Når du køber dit klippeudstyr hos os, er du derfor garanteret et produkt, som du vil kunne benytte i mange år fremover, fordi vi udelukkende indkøber klippeudstyr fra anerkendte producenter, som har samme krav som os. Det gælder eksempelvis mærker såsom Oster, Aesculap og Heiniger. Vi har glade og tilfredse private og erhvervskunder i hele landet, som nyder godt af at handle i vores e-mærkede webshop, som er kundernes garanti for en tillidsfuld handel.

Thordal.dk sliber og reparerer dit klippeudstyr

Med mere end 30 års erfaring inden for slibning af sakse og klippeskær og reparation af klippemaskiner, findes der ikke den opgave inden for samme felt, som vi ikke kan løse. Hvis du står med et produkt, som ikke længere fungerer optimalt, opfordrer vi dig derfor til at kontakte os med det samme. Med vores professionelle udstyr kan vi slibe og reparere dine produkter, så de bliver så gode som nye. Denne service foregår således, at du sender dit produkt til os, hvorefter vi fikser, sliber, justerer, smører og afprøver det, før vi sender det tilbage til dig.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Hvis du køber for mere end 1000 kroner i vores webshop, er leveringen på vores regning. Det kalder vi god service, og apropos god service så sidder vores engagerede og kompetente medarbejdere klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 86 42 13 33 og mail info@thordal.dk. Hvis det er gode tilbud, du er på udkig efter, så har vi naturligvis også det. Vi har samlet alle vores udsalgsvarer samme sted, så de er nemme at finde. Under kategorien ”Ugens tilbud” i vores webshop kan du altid finde klippeudstyr til spotpriser.

Posted in: Fritid & Hobby