Tag din kostvejleder uddannelse hos Blivpt.dk

By:

Hos Blivpt.dk tilbyder vi en kostvejleder uddannelse gennem Træner Akademiet On Air. Undervisningen foregår online, hvilket vil sige, at du kan følge med ligegyldigt, hvor i verden du befinder dig – om du sidder hjemme i din stue eller på en strand i Thailand. På den måde slipper du for at skulle transportere dig til hver eneste undervisning, og du kan naturligvis fortsat stille spørgsmål til din underviser. Hvis du en dag skulle gå glip af en undervisning, så fortvivl ikke. Alle undervisningerne optages, og du får adgang til dem gennem et digitalt arkiv, hvor du kan gense alle de undervisninger, du skulle have lyst til.

Todelt kostvejleder uddannelse

Kostvejleder uddannelsen er delt op i to levels. Det første level har fokus på teori, og her vil du blandt andet lære om:

  • Celler
  • Fordøjelse og absorption
  • Energisystemer og -balance
  • Indtag versus forbrug
  • Makro- og mikronæringsstoffer
  • Væske

Det andet level bevæger dig fra teori til praksis, og her vil du lære at kunne forklare komplicerede ting på simple måder til dine fremtidige klienter. Level to koncentrerer sig om:

  1. Coaching. Herunder implementering, indsamling af information, tips til at give forståelige råd og lave realistiske kostplaner, opsætning af delmål og mål og muligheden for justering undervejs
  2. Nutidens trends. Herunder kure såsom IF, LCHF, detox og stenalderkost samt deres fordele og ulemper

Det lærer du på kostvejleder uddannelsen

Undervisningsforløbet afsluttes med en skriftlig eksamen. Når du har gennemført kostvejleder uddannelsen, vil du have en dybdegående forståelse for kostens egenskaber og betydning for kroppens velvære, og du vil være bevidst om, hvordan du vejleder i kost og implementerer kostplaner med individuelle klienter. Lige nu kan du tage en kostvejleder for kun 9000 kroner på Blivpt.dk, så hvad venter du på?

Posted in: Uddannelse