Stort udvalg af plexiglas på E-plast.dk

By:

Hos E-plast.dk er vi eksperter i plastmaterialer, og vi har samlet et stort udvalg af plexiglas i vores webshop. Hos os kan du købe plexiglas helt ned til under 200 kroner for en plade, og vi fører plexiglas i et væld af prisklasser, længder, bredder, tykkelser og farver. Faktisk er hele regnbuen repræsenteret blandt vores sortiment, som både byder på lilla, sort, brunt, transparent, grønt, rødt, blåt, orange, gult, pink, og hvidt plexiglas. Dertil har vi også plexiglas med spejleffekt samt produkter med forskellige teksturer og overflader.

Hvad er plexiglas?

Plexiglas kaldes også for akryl og bruges ofte som erstatning for glas, da det vejer en tredjedel af glas uden at slagstyrken, som er særdeles høj, nedsættes. Hvis tykkelsen er den rette, er plexiglas endda skudsikkert. Plexiglas bruges blandt meget andet til at lave billygter, badekar, lampeglas, fly- og andre ruder samt skilte og tv-skærme. Plexiglas er fremstillet af materialet PMMA, som er et slidstærkt letvægtsmateriale, der bevarer sin originale farve til trods for at blive udsat for solens stråler. Plexiglas afskærmer naturligt for lyd og er et materiale, som er nemt at arbejde med og kan bruges til mange forskellige formål.

Tilbehør og hjælp til valg og brug af plexiglas

Hvis du mangler tilbehør til at arbejde med plexiglas, kan du naturligvis også finde det i vores webshop. Vores tilbehørssortiment gør dig helt klar til at give dig i kast med dit nye projekt og byder blandt andet på polerpasta, specialklude, -rengøringsmiddel og klæber.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af plexiglas, så kontakt os endelig. Vores medarbejdere deler med glæde ud af deres ekspertise og sidder klar med gode råd og fagkyndig vejledning på telefon + 45 88 77 82 82 og mail kontakt@e-plast.dk.

Posted in: Hus & Have