Slip for det gamle nøglebøvl med et elektronisk system fra Yale Doorman

By:

I det moderne Danmark er sikkerhed af meget høj prioritet. Selvom Danmark er et af verdens sikreste lande, er det naivt at tro, at man ikke selv kan rammes af kriminalitet. Derfor bør du sikre alle dine vigtigste ejendele og din bolig så godt som muligt, for at undgå ærgerlige overraskelser. Yale Doorman kan være løsningen for dig.

Yale Doorman er navnet på et elektronisk låsesystem, der kommer i mange former. Blandt andet bruges det til kodelåse, fjernbetjente låse og nøglebriksystemer. De mange produkter indenfor systemet betyder, at du kan bruge det til at sikre stort set alle vigtige områder og rum.

Du kan parre din Yale Doorman-lås med en app på telefonen, så du fjernbetjent kan styre låsen. Desuden giver appen dig en notifikation, hver gang nogen låser sig ind via det tilknyttede adgangspunkt. Det vil sige at du til enhver tid har kontrol over, hvem der har adgang.

Har du nogensinde prøvet at miste en nøgle eller låse dig selv ude? Det er en situation, som mange kender til. Den traditionelle nøgle fungerer nemlig helt fint, indtil man mister den. Med en moderne elektronisk lås er du helt fri for den slags besvær. Yale Doorman er et fleksibelt alternativ til alt det traditionelle nøglebøvl.

Hvad nu hvis du har glemt at låse døren? Med Yale Doorman kan du til enhver tid tjekke, om døren er låst.

Du kan nemt slette eller oprette nøgler med Yale Doorman-systemet

Forestil dig, at du skal have håndværkere på besøg. Du har ikke lyst til at give dem en nøgle til dit hus, som de i værste fald kunne få kopieret. Med Yale Doorman behøver du ikke bekymre dig. Hvad enten du benytter kodelås eller nøglebrik, er det nemt at give folk adgang for kortere perioder.

Anvender du kodelås, er det blot at ændre koden i det tidsrum, som håndværkere har angivet, og give dem den midlertidige kode. Når du ændrer koden tilbage, kan de ikke længere få adgang til dit hus. Bruger du nøglebrik, kan du ligeledes deaktivere den pågældende brik i systemet efter brug. Alt dette gøres let og effektiv via internetadgang, så du ikke behøver ikke engang at være hjemme.

Yale Doorman er en oplagt løsning både for private og erhverv. Du opnår en højere grad af sikkerhed og kontrol med hvem der har adgang til hvad. En investering i Yale Doorman er en investering i tryghed.

Posted in: Hus & Have