Scenepodier finder du hos Sunstill

By:

Et godt sceneshow er ikke meget uden et ordentligt scenepodie at optræde på. Hos Sunstill er de specialister i levering af professionelt udstyr og materiale til teatre. Faktisk er Sunstill Danmarks mest udbredte scenepodiekoncept, og du kan derfor med fordel kigge forbi deres hjemmeside for det helt rigtige scenepodie. Hvad end du er på udkig efter scenepodier, scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner eller afspændingsstandere med bånd eller reb, kan de også hjælpe dig med det. Skal der høre en talerstol med til scenen, kan du også købe det hos Sunstill.

Når de hos Sunstill lægger vægt på, at du ved køb af scenepodier hos dem gør dig en investering i oplevelser for livet, er det noget, de mener. I mere end 35 år har de solgt scenepodier, og den dag i dag leverer de stadig reservedele til de allerførste podier, som blev solgt tilbage i 80’erne.

Herudover er de nuværende produkter systemprodukter, som fungerer som legoklodser. Du kan dermed fleksibelt skabe dit ønskede scenepodie til både indendørs- og underdørs brug. Af materialer kan du vælge mellem glas, rist og skridsikre overflader.

Sunstill’s scenepodier er yderligere certificeret efter bekendtgørelse 880 med et DANAK logo og godkendt til scener over en meter og podietribuner til adskillige 100 personer. Som lejer kan du altid bede om at få en kopi af certifikatet, som du kan videregive det til de lokale myndigheder. Herudover har du også som lejer krav på at få de certificerede montagevejledninger, som viser, hvordan delene skal samles korrekt.

Inde på deres hjemmeside kan du gå på opdagelse i deres brede sortiment. Du er derudover også velkommen til at ringe til dem direkte for rådgivning. På deres hjemmeside kan du under kontaktoplysninger finde numrene til henholdsvis deres salgs-, lager-, og administrationsafdeling. Alternativt kan du via hjemmesiden skrive direkte til dem.

Posted in: Arbejde