Sådan viser du, at din ven eller familiemedlem er noget særligt

By:

I mere end et år har Danmark været præget af corona epidemien. Vi har arbejdet hjemmefra, og der har været lukket for det sociale liv, som vi er vant til. Det betyder også, at flere af os ikke har set venner og familiemedlemmer i en længere periode, så vi kunne undgå, at de sårbare blev syge. Landet er nu ved at åbne sig igen, mange er vaccineret, og det er derfor tid til at vise al den kærlighed til den særlige person, som du ikke har kunne se. Her er nogle ideer til, hvad du kan gøre.

Tag på tur sammen

Ligesom at Danmark åbner op igen, så gør resten af verden det også. Det betyder også, at vi så stille kan komme udenfor Danmarks grænser igen. Inviter derfor din helt særlig ven på den tur, I så længe har drømt om. Et venskab vokser, når man brug tid sammen i hinandens selskab. Hvis din ven på grund af et handicap er sårbar overfor COVID-19, så findes der også rejser for handicappede. Så der er ikke længere nogle undskyldninger.

Giv en gave og et kærligt kort

Det kan være en god ide ikke kun at bruge mere tid sammen med de særlige mennesker i dit liv, men også at give en gave og nogle søde ord til at minde dem om, hvad de betyder for dig. Det kan være en gave, som du selv har lavet, eller noget som har en særlig betydning for jer og jeres venskab. Det behøver ikke at være stort. Et enkelt kort eller brev med kærlige ord kan varme lige så meget som et par dyre øreringe.

Et venskab er noget særligt, og nu er det tid til at genopbygge de venskaber, som det sidste år har lidt.

Posted in: Rejser