Sådan får du en mere farverig tøjstil

By:

Det ser super stilfuldt ud, når man spotter en kvinde, som har styr på sin personlige stil, og som kan mixe og matche stort set alle regnbuens farver. Det er til gengæld noget, som kræver en del øvelse, og som kan virke overvældende for dig, der finder sig god tilrette i neutrale farver. I dette indlæg får du et par råd til, hvordan du let kan implementere lidt farve i din tøjstil.

Overvej farvetonen
Der er står forskel på at købe en skorte i skrigende pink eller en sart lyserød. Og som ny i det farverige univers, så kan det være en god ide at starte ud med de mere nedtonede farver såsom olivengrøn, mørkeblå og pastelfarver.

Et enkelt item
Fordi det er så svært at sammensætte mange forskellige farver på en gang, så giver det mening at starter med et enkelt farverigt item af gang. Det kunne for eksempel være et par farverige bukser, en skjorte eller en top, som du så sammensætter med dine andre neutrale farver fra klædeskabet. På den måde kommer det farverige item i fokus og bliver ikke forstyrret af andre vilde farver.


Farverige accessories
En rigtig nem måde at tilføje en smule farve i sit outfit er ved at købe nogle farverige accerories. Det kunne for eksempel være en rød taske, et par gule sko, noget lyserød hår pynt, støvler grøn eller et par vilde solbriller. Mulighederne er uendelige. Det handler bare om, at du vælger nogle farver som du rigtig godt kan lide og, som du bliver glad af at se på. Hvis ikke så ender dit flotte nye items bare med, at blive liggende i skabet.