Rengøringsartikler til pletfri rengøring

By:

Hvis din rengøring skal være skinnende ren, så skal du købe dine rengøringsartikler på Nowas.dk. Nowas.dk er Nordens største leverandør af rengøringsartikler til servicebranchen, og vores udvalg byder på mere end 20.000 forskellige varer til særdeles lave priser. Med rengøringsartikler fra Nowas.dk foregår rengøringen hurtigt og nemt, og resultatet bliver uovertruffen. Vi handler med engroskunder i hele Norden, og vi er stolte af at have glade og tilfredse kunder i flere lande. Vores rengøringsartikler er effektive, og de vil med garanti tilfredsstille enhver perfektionist med sans for detaljen. Hos Nowas.dk går vi op i kvalitet, og derfor finder du i vores webshop udelukkende rengøringsartikler fra anerkendte producenter, hvis produkter bliver testet jævnligt. Hvis du er en miljøentusiast og gør en dyd ud af at rengøre på bæredygtig vis, så kan du glæde dig over, at alle vores rengøringsmidler er højkoncentrerede, hvilket gør dem drøje i brug og dermed nedsætter dit forbrug.

Nowas.dk tilbyder rengøringsartikler til ethvert formål

For os er der ikke nogen rengøringsopgave, der er for simpel eller for omfattende. Uanset hvad du skal gøre rent, så kan vi hjælpe dig. Vi har rengøringsartikler til ethvert formål, som ofte er specialfremstillet til at kunne løse specifikke opgaver. Derfor har vi med garanti de ideelle rengøringsartikler til dig. Af rengøringsmidler tilbyder vi blandt meget andet kalkfjerner, desinfektion, gulvvask og -pleje, opvaskemiddel, vinduespolering, sanitetsrengøring, stålpleje, svanemærkede rengøringsmidler, tæpperens og toiletrens. Derudover omfatter vores sortiment af rengøringsartikler også måtter, børster og koste, doseringsudstyr, handsker, rengøringsvogne, mopper, klude og svampe, skafter og spande. Af maskiner til rengøring kan du i vores webshop eksempelvis finde fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, højtryksrensere, kompressorer, luftrensere, skure- og poleringsmaskiner, tæpperensere, trappevaskere og støvsugere. Som om det ikke skulle være nok, har vi også alt til fejlfri vinduespudsning samt en tilbudskategori, hvor vi har samlet alle vores udsalgsvarer.

Nowas.dk er din rengøringsekspert

Og vi deler med glæde ud af vores ekspertviden! Vores mangeårige erfaring med salg af rengøringsartikler til erhvervskunder i hele Norden giver os i dag evnen til at vejlede og rådgive vores kunder på professionel vis i alt inden for rengøring. Har du lyst til at gøre brug af vores viden, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med gode råd og fagkyndig vejledning på telefon +45 98 67 78 78 og mail post@nowas.dk.

Posted in: Industri