Pynt smukt op til barnedåben

By:

Når du skal fejre, at din lille ny er blevet døbt, er det rart, at lokalet, I skal holde fest i, er smukt udsmykket. Det giver en ekstra glæde på dagen at træde ind i et flot dekoreret rum, når I kommer fra kirken. Partybutikken.dk sælger en lang række pynt til barnedåb. Du kan derfor højst sandsynligt være heldig at finde lige præcis det, du går og leder efter, hos dem. 

Hvorfor købe?

Hvorfor skal man købe pynt til barnedåben, når man kan lave det selv, tænker du måske. Men hånden på hjertet: Får du det lavet? Du har lige fået et barn, og der er tusind andre ting, du også skal have styr på i forbindelse med barnedåben. Gør dig selv den tjeneste at købe noget flot pynt frem for at bruge oceaner af tid på at sidde og lave det selv. Hvis du er kreativt anlagt og gerne vil have en finger med i spillet, kan du jo lave nogle få ting og købe resten. På den måde er der heller ingen skade sket, hvis du ikke lige når at blive færdig med de ting, du havde tænkt dig at lave. 

Hvilken pynt skal jeg bruge?

Lige så snart vi mennesker skal have noget at spise, er det meget smart, at der er nogle servietter i nærheden, så vi kan tørre os om munden. Det er da også standard til de fleste fester at lægge en serviet på hver plads, og en barnedåb bør ikke være nogen undtagelse. Hos partybutikken.dk kan du få en lang række forskellige servietter med motiver, der passer til barnedåben. Du kan også få lys i lyserød eller lyseblå, der kan pynte på bordene og sprede god stemning og hygge. 

Til en barnedåb skal I nok også have noget kage på et tidspunkt. Det kan for eksempel være muffins, hvor du kan købe muffinforme med dåbsmotiver på. Du kan også købe et lille banner  eller små flag, der kan sættes oven på en større kage. 

Partybutikken.dk har også snore med perler, der er smukke at drapere hen af dugen. 

Ting til babyshower

At holde et babyshower og fejre, at man skal have et barn, er indtil videre noget, man mest gør i udlandet. Men hvorfor egentligt det? Her i Danmark glæder en kommende mor og far sig da mindst lige så meget til at blive forældre. Det med at fejre, at man skal være forældre, er helt sikkert noget, der også vil vinde indpas her i Danmark. Et babyshower er generelt en mulighed for forældrene at ønske sig nogle af de ting, de skal bruge til, når babyen kommer. Og alle, der har børn, ved jo, at der er masser, der skal anskaffes, når den lille ny melder sin ankomst. 

Hos partybutikken.dk kan du købe artikler til det perfekte babyshower. Det er for eksempel en kage lavet af bleer, så de vordende forældre har nogle bleer at give deres nyfødte barn på. Det kan også være en sutteflaske, der er kunstfærdigt foldet i papir.  

Posted in: Uncategorized