Pift dine vægge op med en Kay Bojesen plakat

By:

Hos Recreation Styling finder du et inspirerende udvalg af nutidige og stilfulde Kay Bojesen plakater, som vil pryde enhver bolig. Mangler dit hjem pynt på væggene, og synes du, det er svært at finde det rigtige, så fortvivl ikke. Hos Recreation Styling har vi haft det på præcis samme måde, indtil vi faldt over de smukke Kay Bojesen plakater, som vi nu forhandler. Plakaterne fås med forskellige motiver i sorte og hvide nuancer. For tiden er det i særdeleshed zebraer, der er afbildet på de flotte plakater, som hører hjemme i ethvert moderne skandinavisk hjem. Vi har Kay Bojesen plakater i tre forskellige størrelser, så der er noget til enhver smag: 30 x 40 centimeter, 40 x 40 centimeter og 56 x 40 centimeter. Lige nu er vores Kay Bojesen plakater nedsat, og vi anbefaler dig derfor at skynde dig ind på www.recreationstyling.dk, hvis du vil være sikker på at få fat i en Kay Bojesen plakat til nedsat pris.

Indrammede Kay Bojesen plakater gør indretningen nem

Kay Bojesen plakaterne gør sig både godt på egen hånd og side om side. Når du hænger en plakat op alene, giver det et enkelt og rent udtryk, og når du hænger flere op ved siden af hinanden, giver du øjet ekstra meget at glæde sig over. Vores Kay Bojesen plakater egner sig ikke specifikt til et særligt rum, men passer både ind i stuen, soveværelset, køkkenet, entreen og på børneværelset. Kay Bojesen plakaterne er trykt på skånsomt bomuldslærred, og de leveres indrammet. Rammerne er fremstillet af træ og dækker toppen og bunden af plakaten. Denne type indramning giver plakaterne et minimalistisk udtryk. Plakaterne hænges op på væggen ved hjælp af en lædersnor, som hænger fast i den øvre træliste. Rammerne fås både i naturtræ og sortbejdset træ.

Recreationstyling.dk – et uovertruffen designunivers

Hos Recreationstyling.dk har vi en verden af brugskunst og interiør, som kan skabe nyt liv i dit hjem. Vores webshop er e-mærket, hvilket er din garanti for en tillidsfuld handel, og vi opdaterer den jævnligt med nye produkter, så du altid kan finde nutidige varer. Hvis du køber for mere end 599 kroner hos os, er leveringen på vores regning, og den foregår hurtigt og nemt. Hvis vi kan gøre noget for dig, så kontakt os endelig på telefon +45 20 65 78 65 eller mail info@recreationstyling.dk.

Posted in: Bolig