Øjenbryn tattoo

By:

Er du træt af dine øjenbryn? Eller mangler du måske af den ene eller anden årsag dine øjenbryn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Toftild sælger vi nemlig midlertidige bryn tatoveringer. Beauti-full-brows klistermærker giver dig perfekte øjenbryn på blot ét minut, og så holder de ovenikøbet i flere dage. Med beauti-full-brows klistermærker vil dine øjenbryn aldrig gøre dig usikker igen.

Symmetriske og æstetiske øjenbryn
Det er de færreste, som er født med perfekte øjenbryn fra naturens side, og mange er ofte utilfredse med sine øjenbryn. Det kan være, man synes, de er for små, for store, for asymmetriske, for lyse, for mørke – eller måske mangler de. Med vores midlertidige bryn tatoveringer skal du aldrig være usikker på dine øjebryn igen. De er både symmetriske, æstetiske, og så kan du vælge netop den farve, som du synes passer bedst til din hudtype, hårfarve og udstråling.

Vandfast og langtidsholdbare
Beauti-full-brows klistermærker påføres hurtigt og nemt – hver gang. Du skal blot bruge en anelse vand til at påsætte dem det ønskede sted. Modsat øjenbryns-pen og andet optegning til øjenbryn, kan disse øjenbryns tattoos holde i flere dage – også efter bad! De er nemlig vandfaste, men skulle du fortryde farven eller brynene, kan de nemt fjernes med make-up rens eller baby olie.

FDA-godkendt farve

Beuti-full-brows midlertidige bryn er produceret med sikker farve, som er blevet FDA godkendt. Du skal altså ikke være bange for, at de gør skade på huden. 1 pose indeholder 10 sæt bryn og koster kun 58 DKK, og så er du dækket ind en hel måned!
Et lille pro tip: Tatoveringen sidder bedst fast på et område, hvor der ikke er hår. Mangler du delvist dine bryn, kan du sagtens tilklippe tatoveringen. Udover forskellige farver, kan du vælge mellem forskellige modeller, så du opnår det ønskede look.