Nordisk garn til den kvalitetsbevidste

By:

Hos Ofeig & Ko finder du massevis af nordisk garn i den bedste kvalitet. Hvis du elsker at strikke eventyrlige sweatre, cardigans, sokker eller andet med dybe rødder i den nordiske tradition, så finder du både de helt rigtige opskrifter og nordisk garn hos Ofeig & Ko. Tag et kig i vores store udvalg af smukt og naturligt garn eller besøg os i vores butik og få en snak om dit næste kreative projekt.

Skandinavisk, Islandsk og Færøsk strik

Vi specialiserer os i nordisk strik og tager udgangspunkt i skandinaviske, islandske og færøske strikketraditioner. Derfor er vi også stolte forhandlere af alle garntyper af den islandske uld fra det anerkendte mærke Istex, samt mærkerne Navia, CaMaRose, Hjertergarn, Karen Klarbæk og mange flere. Alt vores garn forhandles til en god pris og du kan ofte finde gode tilbud på vores hjemmeside. Hos Ofeig & Ko går vi højt op i bæredygtighed og at det garn, vi sælger er blevet produceret under ordnede og økologiske forhold, så du får rendyrket og naturligt nordisk garn i hænderne.

Garn med funktionalitet

Det fantastiske ved islandsk garn er dets renhed, som findes i den islandske uld. De indre og ydre fibre i garnet er blevet så rene igennem flere hundrede års isolation i et subarktisk klima. Denne eminente sammensætning af fibrene gør at de ydre fibre skaber en slidstærk, vandafvisende og skinnende overflade, hvor samtidigt de indre fibre isolerer og er bløde. Det er også en af grundene til at de islandske sweatre er populære som arbejdstøj på Island, da du holdes varm og tør i nordisk strik.

Råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte indenfor verdenen med nordisk garn og strik, så tøv endelig ikke med at kontakte os per telefon eller e-mail, eller besøg os i butikken. Vi står klar til at hjælpe dig.